A Tanuljunk könnyen, gyorsan oroszul című könyv milyen szintre visz fel?
Figyelt kérdés
Arra is kíváncsi lennék, hogy alkalmas-e ez a könyv otthoni, egyéni tanulásra.2009. okt. 1. 14:21
1/3 anonim 

válasza:

Csak az interneten kerestem rá, de ez egy százéves könyv, aligha hiszem, hogy a mai követelményeknek megfelel. Egyébként, mivel egy kötet, nyilván alapfok. De inkább vegyél valami újabbat.
2/3 anonim 

válasza:

A kiejtést nem biztos, hogy egy könyvből megtudod tanulni, először azt old meg. Én a Sag za sagomot vagy a Kljucsot javasolnám inkább
3/3 anonim 

válasza:

Az említett könyvet az ötvenes években adták ki először. A szókincse részben elavult, és nagy hátránya, hogy nem a mai élő beszédet tanítja meg. Ha csak hobbiból érdekes az orosz, akkor jó, ha szeretnél kiutázni Oroszországba, vagy nyelvvizsgázni, akkor kevés. Inkább a Kljucsot ajánlanám, bár tanár nélkül elég nehéz lesz azzal haladni. Mindenképpen keress tanárt vagy tanfolyamot! Az orosz nem egy olyan nyelv, amit csak úgy magadtól meg tudsz tanulni... Gyakorló orosztanár vagyok, tapasztalatból mondom, amit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!