Szenczi Miklós: Tanuljunk könnyen, gyorsan angolul (új kiadás). A könyv elsajátításával milyen szintre juthatok el angolból? Alapfok meglesz?
Most elkezdtem egyedül tanulni ebből a könyvből, mert ez tűnik a legérthetőbbnek. Ha eljutok a könyv végére, milyen szinten leszek angolból?
(egyébként tanultam németet, és most olaszt tanulok, szeptembertől pedig a franciát is felveszem)
Szia. Bocsi, de nem a kérdésre válaszolnék, hanem Tőled kérdeznék. Milyen a könyv? Az új kiadás mit jelent? Hányas? Át is van dolgozva? Olvastam a Libri oldalán, hogy még Csehszlovákia ill. Magyar Királyság szerepel a könyvben. Ebben az új kiadásban is?
Köszönöm és bocsi :)
Ugyan régi a kérdés, de ha valaki erre keresne rá azért csak hozzászólok.
Szerintem nagyon jó és jól érthető könyv, másrészt viszont a nyelvtanra fókuszál, tehát a szókészlet fejlesztéséhez nagyon kevés.(Olvasgasd a szótárt mintha könyvet olvasnál)
Szerintem nyelvtanilag erős középfok legalább, és akkor már csak a szavakra kell rágyúrni, meg a kiejtésre mert nincs az a könyv amiből megtanulhatsz angolul beszélni,és főleg megérteni az angol beszédet
(Youtube,filmek angolul,bbc stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!