Angolul tanulok és kénének pár olyan linkek ahol angol felolvasások vannak, ilyen oldalak aholírja a szöveget és ilyen angol hangos könyv stb. hanganyagok Küldenétek?
Figyelt kérdés
és ha nem baj lenne még vmi, ami fontosab is. Vannak fent a neten olyan angol nyelvű nem túl hosszú regények, amiket nem kell letölteni?Küldenétek pár linket?angol történeteket, kösszi2009. szept. 12. 17:00
1/13 anonim válasza:
"kénének pár olyan linkek"
először ha javasolhatom magyarul tanulj meg:D
2/13 A kérdező kommentje:
de kedves vagy, kösz akkor ne is segíts rosszul írtam mert siettem
bocs má
nem h segítenél
2009. szept. 12. 17:07
3/13 A kérdező kommentje:
kéne pár olyan link
ha már magyar tanárok is feljárnak ide
remlem már örülsz és nem vered szét a gépet
2009. szept. 12. 17:08
4/13 A kérdező kommentje:
nem tud vki?legalább akkor csak egy regényt angolul ami fent van a gépen
2009. szept. 12. 17:11
5/13 A kérdező kommentje:
úgyértem a netenXD
2009. szept. 12. 17:11
6/13 A kérdező kommentje:
lehetőleg romantikus tini regényeket:)
2009. szept. 12. 17:14
7/13 anonim válasza:
Itt találsz egy csomó fanfictiont angolul, ha érdekel az ilyesmi: [link]
8/13 A kérdező kommentje:
utsó
az mi h fanfiction? vagy micsoda:)
2009. szept. 12. 17:30
9/13 A kérdező kommentje:
végülis ezek is jók lesznek:)de ha lehet akkor küldenétek olyanokat is amik valódi hoszabb regények?
2009. szept. 12. 17:31
10/13 anonim válasza:
Szia, be vagy iratkozva a konyvtarba? Mert ott vannak angol nyelvu olvasnivalok.
Es ajanlom neked az 5percangol.hu oldalat, mindennap kapsz hazifeladatot ingyen, es megkerdezheted a kerdesedet ezen az oldalon, a tanar es a tobbi angolt tanulo valaszolnak neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!