Van valakinek telc német B2-es nyelvvizsgához már megírt előadása?
Akinek van mind1 melyik témakörben át tudná nekem küldeni? Nem akarom lemásolni vagy újra felhasználni, (+ nyilván nem is tudom, mivel a saját kedvenc könyvemről, utazásomról stb.kell írjak)csak szeretném látni, hogy kb. miket kéne beleírjak, nem szeretnék semmit sem kihagyni belőle.
címem: takats02@mail.com
Előre is köszi.
Nekem a tanárom anno azt mondta, legyen egy jó fél-egy oldalas szöveg az A4-es lapon. Abban sok-sok információ lesz az adott témában. Izgalmadban úgysem tudod majd az egészet végigmondani, de a lényegre emlékezni fogsz (pláne ha te írod meg).
Mindig legyen bevezetés, és általános zárás. bővebb mondatokat használj, sok melléknevet, villantsd meg a nyelvtani ismereteidet is.
A neten egyébként lehet mintákat találni.
Fontos még, hogy a partneredre is figyelj, mert kérdéseket kell majd feltnned neki az elhangzott témával kapcsolatban. De vizsga előtt össze tudtok beszélni, így ő is tudja majd mit kérdezel - fel tud rá készülni, és fordítva.
Nem egy nehéz vizsga, ne parázz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!