Milyen a telces angol nyelvvizsga? Voltál már?
nem tudtam letölteni vmilyen hibát ír ki
de itt az e-mailcímem: mickeymouse93@citromail.hu
előre is köszi:)

noh átküldtem:)
ha kell még vmi, írj.

Én megmondom őszintén a szóbelijét baromira egyszerűnek találtam, az írásbelin viszont először megbuktam. Hihetetlenül nehéznek találtam, a szókincs hiánya miatt. Aztán május végén mentem a következőre, az pedig valahogy mérföldekkel közelebb állt hozzám, elmondhatatlanul könnyűnek találtam, szóval nem igazán értem mi alapján, és hogy állítják össze ezeket. Mint ahogy előttem is mondták, a szókincsre nagyon szükséged van, de a legfontosabb hogy rutinod legyen a feladatokban, és betudd osztani helyesen az idődet!
Hogy a százalékokkal miújság. Ugye két nagy része van az írásbeli és a szóbeli. Mindkettőből el kell érned 60%-ot, de ezen belül a részfeladatokból (szövegértés, nyelvhelyesség, stb) 40%-ot... Ha a 40%-aid nincsenek ki, akkor hiába van meg a 60, nem kapod meg a nyelvvizsgádat. Én is ezen csúsztam el :S

Az is érdekes egyébként hogy telcnél sokkal nehezebb volt akkor a nyelvizsga amikor az érettségi ideje volt és előtte volt könnyebb.
Ezt nem egészen értem mert szerintem pont h akkor kéne kicsit könnyebbnek lennie hogy meglegyen az érettségizőknek a plusz pont.
Vagy lehet csak őket nem érdekli hogy kéne nekik a pont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!