Milyen a telces angol nyelvvizsga? Voltál már?

Én olaszból voltam Telcen, szóval csak abban tudok segíteni, de gondolom az angol is kb. olyan.
Na, hidd el, az egyik szövegből alig értettem valamit, nem tudtam miről szól, kérdésekre kellett válaszolnom, kimásoltam a mondatokat, amibe ugyanazok a szavak voltak és megkaptam rá a pontot:D szóval ezzel azt akarom mondani, hogy a feladat hozzá nem nehéz.

Én nemrég voltam angolon, és nagyon könnyű volt. A szövegértés is. Csak kell hozzá a szóismeret. Szóval gyúrj rá a szavakra, bár általában mindig olyan szöveget raknak bele, ami tele van ismeretlen szavakkal. Nem is kell mindet ismerni, hanem gyakorlottnak kell lenni az ilyen típusú feladat megoldásában. Vegyél telces felkészítő könyveket. Nekem is van. ha gondolod át tudom küldeni az egyiket PDFben.
Drukkolok neked :)
Köszi szépen!!! arra gondoltál amiben négy feladatsor van?nekem az van meg
és most nekiálltam egy angol könyvnek abból gyűjtöm és talulom az ismeretlen szavakat.
Ja és nem tudod hány % tól engednek át?
Előre is köszi ha válaszolsz!:)

Első vagyok, erre én is tudok válaszolni:)
60%

16:48-as vagyok :) Igen, az a könyv van meg nekem is PDF-ben :) de gyakorlásnak nem árt, ha megveszed az akadémiai kiadósat is, amiben 8 B2es van. Bár az sokkal könnyebb, mint a 4 feladatsoros.
Nekem van egy szójegyzékem, amibe elég sok jó szó van, ha kell átküldöm.

Itt a link, am nincs kinn az emailod :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!