Megéri franciául tanulni itt Magyarországon? Ha igen négy év alatt el lehet jutni a középfokúig?
Szerintem lenne értelme.
Hiszen Európában is hasznos nyelv.És az angol-német tényleg elég gyakori párosítás, szerintem a francia éppen emiatt hasznosabb is lehet(a német is nagyon hasznos, de a franciát meg kevesebben beszélik, így feltehetőleg több az esélyed)
Remélem érted mire gondolok.
A középfokúig szerintem eljuthatsz elvileg a 4 év alatt, de ez függ a tanártól is, az óraszámtól,a te szorgalmadtól stb. De azért hidd el nekem, nem árt foglalkozni vele pluszba otthon.Akár plusz szavakat megtanulni,vagy hasonlókat.
Én is franciás vagyok, ha valami még érdekel, írj :)
Az EU hivatalos nyelve az angol és a francia. Brüsszelben és Strassburgban is franciául beszélnek, a feliratok és a meghozott törvények is ezen a két nyelven íródnak. Hogy aztán minden képviselő megkapja ezeket a saját nyelvére lefordítva is, az már más kérdés. Ezeknek a fordítására, valamint az állandó tolmácsolásra mindig keresnek jelentkezőket.
Az ENSZ hivatalos két nyelve is az angol és a francia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!