Egy év alatt perfektül meg lehet tanulni az angolt?
Otthon? Mennyit tudsz vele foglalkozni?
És egyáltalán mit jelent az, hogy perfektül? Mert ez így nem valami konkrét.
Napi 1,5 órával nem fogsz sokra menni, bocsi. Hacsak nem vagy nyelvzseni. Ha ez az első nyelved akkor pláne nehéz dolgod lesz.
7 éve tanulok angolul, és még mindig nem tudom azt elmondani magamról, hogy bármit megértek, és bármit el tudok mondani.
Anyanyelvi szintre fejlesztéshez nem 1 év kell.
Azt ajánlom, hogy előbb kisebb célokat tűzz ki magad elé. A tiéddel csak egy gond van, hogy baromira távoli a cél, nem vagyok benne biztos, hogy lesz elég kitartásod hozzá.
Am csak érdeklődök, mert szeretnék angolul megtanulni csak valahogy nincs kitartásom, de ha a fejembe veszem megtudom csinálni...
Am plusz suliba 45 perc... sajnos nincs több időm rá... tanulnom kell, iskolába járni stb.
Persze megint nem jól fogalmaztam, hogy bármit... hanem így a hétköznapi beszédet... olyan 8 000-13 000 szóra gondolok...
Járj tanárhoz
Az iskolai az csak alapot ad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!