Németül akarok tanulni. Hogy áljak neki?
Figyelt kérdés
0-ról kezdeném.
Pénz nélkül hogy érdemes?
Válaszokat előre is köszi!
Várom a hasznos tippeket.
2013. ápr. 29. 18:00
1/4 anonim válasza:
Ez egy elég elszánt döntés! Próbálj meg nyelvleckéket olvasni és hallgatni,az interneten rengeteg nyelvleckét találhatsz! Tanuld meg,hogy bizonyos betűket hogyan olvasnak ki és te is próbálj meg kiolvasni szövegeket,hogyha van valaki melletted,aki beszéli is a német nyelvet,sokkal könnyebb,mert kitud javítani,hogyha valami nem jó. De hogyha nincs kire számíts ott az internet,a mai világban sokat segít. Ha az alapokat megtanultad,jöhetnek az egyszerűbb kifejezések,szabályok! Ha segítségre van szükséged,írj nyugodtan! Én szívesen segítek! :) Kitartást!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. ápr. 29. 22:57
3/4 anonim válasza:
Tanultál már (más) nyelvet?
(Úgy talán picit könnyebb)
4/4 anonim válasza:
én a spanyolt kezdtem el a livemocha.com-on, ott vannak német leckék is, kezdésnek jobb, mint a semmi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!