Kinaiul akarok tanulni Kinábban. Hogy jussak el oda és ott hogy éljek meg?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 10:21
1/9 anonim válasza:
Pl. először is legalább a 8 általánost fejezd még be itthon (a helyesírásodból arra következtetek, hogy kb. a 2.-nál tarthatsz), aztán majd térj vissza a kérdésre utána.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm h agódsz értem jól esik.
2012. dec. 22. 10:42
3/9 anonim válasza:
"Kínábban" :D
Kína, Kínább, Legkínább :D
4/9 anonim válasza:
LEGES LEGKÍNÁBB XD
AM NE MENJ KI DEZSVIREM MERT ILYENEKET FOGSZ HALLANI: SZUKUSIMA JAKIMA PALAPIKA BURUBURU CSAUCSANG CSING CSUNG
XD
5/9 anonim válasza:
Látod mire vezet az, ha nem olvasod el és javítod, mielőtt rácsapsz az enterre? Igénytelenség..
6/9 anonim válasza:
Utolsó!
Rosszabb a helyzet: a Kérdező nem igénytelen, hanem buta, mint a föld...
Ilyen személyes üzeneteket kaptam:
"Imadom hogy mindig akad aki tud hejesen irni es figyelmegyelmeztet engem igy rendesen érzem h gondoskodtok rollam."
"Hogy az isten fa*ába leteznek a világon ijen gerinctelen emberek akik attol erik jol magukat hogy jobbak másnál."
A Kérdező egy szemét, primitív kis senkiházi.
8/9 anonim válasza:
szia, kelet felé kell menni, jó sokáig!
ennyi ésszel vissza se gyere
9/9 anonim válasza:
És azt kinézed belőle, hogy tudja, merre van kelet?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!