Meg akarok tanulni oroszul, de nincs pénzem tanárra. Tudtok ajánlani valami jó könyvet, hanganyagot?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki tudna segíteni? (olyan aki tényleg jól beszél oroszul)2013. febr. 12. 00:19
1/1 anonim válasza:
Jó könyv lehet a Sag za sagom meg a Kljucs
Én csak a Sag za-t ismerem,de szerintem nem baj ha mindkettő a "tarsolyodban van".
Küldök sok linket. De ez még mind a Sag za sagom
A ключ-t is küldöm.
Még egy jó kis oldalt linkelek,az ugyan angolul van,de remélem nem baj
:)Remélem segítettem
Én valamelyest tudok oroszul,a Sag za sagomból is tanultam illetve egy régi könyvből.Az alapokat tudom,a cirllt már hatodikos koromtól.
De ennek ellenére olyan jól mégse tudok.(Majd nemsokára lehet megtanulhatom anyanyelvi szinten ),egyébként segítenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!