Lefordítaná nekem valaki pontosan? Why so serious?
Do you want to know how I got these scars? My father was a drinker, and a fiend. And one night he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not. One. Bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. He turns to me, and he says, "Why so serious?" He comes at me with the knife, "Why so serious?" He sticks the blade in my mouth, "Let's put a smile on that face!" And...Why so serious?
előre is köszönöm,mindenkinek:)nagyon fontos lenne.
Szeretnéd tudni, hogy szereztem ezeket a hegeket? Az apám iszákos volt, és gonosz. Egy éjjel jobban begőzölt, mint úgy általában. Anya fogta a konyhakést, hogy megvédje magát, és ez apának nem tetszett. Egy. Kicsit. Sem. Szóval, ahogy figyeltem, nevetve elvette tőle a kést (he takes the knife to her azt jelenti amúgy, hogy odaadja az apa az anyának a kést, ám kontextusban értelmetlen...szerintem ezt rosszul írtad). Hozzám fordult, és azt kérdezte:
-Miért vagy ilyen komoly? - majd felém jött a késsel. - Miért vagy ilyen komoly? - azzal belenyomta a pengét a számba.
- Csaljunk egy kis mosolyt az arcodra! - és aztán...miért vagy ilyen komoly?
Így tudnám kb. lefordítani
Szeretnéd tudni hogy szereztem eseket a hegeket? Az apám egy alkoholista volt maga a gonosz. Egyik este többet ivott a kelleténél. Anya fogott egy konyhakést hogy megvédje magát. Ez neki nem tetszett egy cseppet sem. Engem nézett és leszúrta, közben végig nevetett. Felém fordult és az mondta: Mért vagy ilyen komoly? Jött felém a késsel: Mért vagy ilyen komoly? Berakta a kést a számba. Mosolyt kanyarítok az arcodra. És....... mért vagy ilyen komoly.
A fordítás nem pontos, a filmből így emlékszek, de angolul nézem angol felirattal és ezért nem vagyok benne biztos. (láttam magyarul is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!