Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Két angol mondat, valaki...

Két angol mondat, valaki lefordítaná? (minden segítség zöld mancs)

Figyelt kérdés

'A painting that's been bought should have no problem following the purchaser wherever it may be,'

Gertrude asserted.

'But I like to show them I care ... This is a wonderful painting, of course.' The 'w' boomed out like a distant

foghorn. 'What did you say it was called?'

Nagyon köszi!

2013. ápr. 1. 22:17
 1/3 doracell ***** válasza:

- Nem lenne szabad, hogy gondot jelentsen lenyomozni egy eladott festmény vevőjét, legyen bárhol is. - mondta G.

- De én szeretem kimutatni, hogy fontosak nekem / törődöm velük... Ez persze gyönyörű kép. - A 'w' akkorát szólt, mint egy távoli ködsziréna. - Mit mondott / mondtál, mi a címe? ( / Mi is a címe?)

2013. ápr. 1. 22:25
 2/3 doracell ***** válasza:

Fú de utálom, hogy nem lehet utólag szerkeszteni :S

Szóval a magyarban persze nem a 'w' szólt akkorát, hanem pl a 'gy' vagy akármi :)

2013. ápr. 1. 22:26
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. ápr. 1. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!