Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki ezeket le tudja nekem...

Valaki ezeket le tudja nekem fordítani angolról magyarra? Próbáltam fordítóval, de nagyon értelmetlen a szöveg. ( számítógépekkel, a simsel kapcsolatos)

Figyelt kérdés

Ok, I finished installing all expansions and stuff packs. Had a couple problems that I just resolved. Every time I started up the game in AL it would crash as soon as I'd like on a property. Played around with a few things (compatibility, -w) and nothing worked. I double checked it was running with the NVIDIA graphics and still nothing. I finally, and I don't know why I didn't do this sooner, clicked "run as Administrator" and it finally worked!

So, if you copied and pasted the TSBin and TSData files from one computer that runs the game ok to a Windows 8 computer, and the base game still crashes try installing University before giving up. Good luck!

2013. ápr. 11. 17:57
 1/2 hunbula ***** válasza:

Ok, befejeztem a játék telepítését az összes kiegészítőkkel és cucc csomagokkal együtt. Volt néhány problémám, amit nemrég oldottam csak meg. Minden alkalommal, amikor elindítottam a játékot Apartment Life-al [nem tudom hogy van lefordítva a kiegészítő neve magyarra, ez a bérházas kiegészítő] összeomlott a jaték amikor beléptem egy telekre [? ebben nem vok biztos]. Próbálgattam néhány dolgot (kompatibilitás), és semmi nem működött. Kétszer is megnéztem, hogy az NVIDIA grafikával futtatom-e, és semmi. Végül, nem is tudom, miért nem jutott eszembe, rákattintottam, hogy rendszergazdaként futtassa, és végre működött!

Szóval, ha kimásoltad és beillesztetted [Ctrl+c ctrl+v] a TSBin és TSData fájlokat egy olyan Windows8 gépről, amelyiken fut a játék, és az alapjáték még mindig összeomlik, próbáld meg telepíteni a Universityt mielőtt feladnád. Sok szerencsét!

2013. ápr. 12. 11:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, ment a zöld kéz :)
2013. ápr. 14. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!