Meg lehet tanulni úgy angolul, hogy úgy beszéljek, és értsem amit mondanak, mintha az anyanyelvem lenne?
Figyelt kérdés
Még csak 4 éve tanulok angolt középiskolában, idén fogok belőle érettségizni, de előtte volt egy próbaérettségi, ami nekem 4-es lett.
Szóval az jó eredménynek számít, viszont nem érzem azt, hogy olyan jó lennék belőle. Elkezdtem most nézni egy filmet angol nyelven, de felirattal, és azért voltak benne olyanok amiket megértettem, de arra vagyok kíváncsi hogy ha elmegyek külön iskolába, csak angolt tanulni majd egyszer, képes leszek-e annyira megtanulni, hogy pl. egy angol nyelvű filmet anélkül nézzek meg, hogy lenne hozzá magyar felirat?
2013. ápr. 7. 18:42
11/13 anonim válasza:
úgy simán meg lehet tanulni :-) csak társalogj minél több angol anyanyelvű emberrel, hidd el, az sokat segít :) Good luck ;)
12/13 anonim válasza:
Nagyjából zéró esélyed van anyanyelvi szinten megtanulni angolul. Max., ha 6 évesen kerültél volna oda, ott végzed az egyetemet, végig anyanyelvi környezetben, anyanyelvi kortárscsoport, pár, majd gyerekek.
13/13 anonim válasza:
Persze hogy meglehet. Én már magyarul is teljesen elfelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!