Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van-e olyan angol tananyag...

Gabesz077 kérdése:

Van-e olyan angol tananyag ami angolul magyarázza el a tanulnivalót?

Figyelt kérdés
Olyan tanagyagra gondolok amit pl. magunkkal lehet vinni utazáshoz és közben lehet mp3 lejátszón hallgatni és angolul tanít. Mintha egy tanár magyarázna. Az se baj ha angol nyelven tanít, mert közép-felsőfok körüli szint kellene.

2013. ápr. 3. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Tanultál már korábban angolt? Ilyen hanganyagot nem ismerek, viszont a To the top könyvsorozatot tudom ajánlani, az egész angolul van (azt hiszem négy vagy öt részes). Van hozzá hanganyag is.

Úgy emléksek nem ebből kezdtünk tanulni, valamennyi tudás kell hozzá.

Ha hülyeséget mondtam, akkor bocsi.

2013. ápr. 3. 17:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen tanultam, jelenleg felsőfokúra készülök, csak munka és egyéb tennivalók miatt elég kevés idő marad tanulásra, viszont munka közben tudnám a hanganyagot hallgatni.
2013. ápr. 4. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
nézz körül a tubon ott valszószínű leszz ilyen
2013. ápr. 19. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha a tube az youtube akart lenni az jó, de nem tudom magammal vinni. :S
2013. ápr. 21. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!