Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit tegyek, hogy "visszatérjen...

Mit tegyek, hogy "visszatérjen" a tudásom? Úgy érzem elfelejtettem angolul, egyre kevesebb szót értek meg.

Figyelt kérdés

Nyelvi előkészítős vagyok,heti 18 angol órával.Tanultam már előtte is a nyelvet,és már kezdett elég jól menni,ha olvastam akkor nem kellett fordítanom,hanem értettem alapból,de kb két hete gondolkodnom kell rajta,néha még úgy is nehéz.

Lehet amiatt,hogy egy ideje nem tanuloma szavakat rendesen?Egyszerűen nem tudom magam rávenni,nem tudom hogy kéne szavakat tanulni.Eddig rendszeresen tanultam,és kicsit belefáradtam.

2013. ápr. 2. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
én is elfelejtettem a második nyelvet. Most újra elkezdem feleleveniteni, mert kell mégegy nyelvvizsga belőle, persze ennek az a hátránya, hogy most meg az angolt fogom elfelejteni.
2013. ápr. 2. 23:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha csak simám átnézed az eddigi anyagot

(meg amit kizsótároztál) már az is használna,

hogy "visszatérjen" valamelyest a tudásos

"Az ismétlés a tudás anyja"

2013. ápr. 3. 04:15
 3/3 anonim válasza:
nézd át az eddigi anyagot, illetve én nagyon tudom ajánlani neked, hogy vedd fel angol anyanyelvűekkel a kapcsolatot, csomó olyan oldal van, ahol vannak ilyenek, lehet velük ismerkedni és szívesen segítenek. Én is 2 nyelvet tanulok ilyen oldalon, illetve sok új barátom van, akikkel gyakorlom az angolt.:)
2013. ápr. 4. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!