Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szegeden valami jó nyelviskolá...

Szegeden valami jó nyelviskolát ajánlani? Németet szeretnék tanulni és kezdő vagyok.

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 09:12
 1/3 anonim ***** válasza:

profil profi, vagy a yes nyelviskolát tudom itt ajánlani, én ezekre a helyekre jártam, csak angolból:)

amúgy én német szakos vagyok az egyetemen, ha gondolod írj nekem privátban, én is tudok segíteni a tanulásban:)

2013. márc. 13. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a profinyelvstudióba jártam németre. Csak ajánlani tudom! Olcsó és hatékony. Szűk egy év alatt meg lett a középfokú nyelvvizsgám, úgy hogy előtte csak általánosban "tanultam" németet 4 évig... :) Igaz, óráról órára tanulni kell, ott kell lenni és meg is kell csinálni a házi feladatot.

A tanárnő is nagyon jó volt! Ha gondolod privátban megírom a nevét.

2013. ápr. 26. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:

már "elkelt" a kérdező, hozzám jár németezni ;D

amúgy 2. ez a nyelvsuli a pulcz utcában van? mert akkor ugyanaz amit én is írtam..szerintem is jó hely:)

2013. ápr. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!