A LiveMocha-n lehet törölni a korábban megoldott feladataimat?
Figyelt kérdés
Speaking excersies-ről lenne szó.
Szeretném később újra megcsinálni.Vagy ehhez nem kell törölnöm?
Azért gondoltam törölni,mert nem hallatszik semmi belőle,és akkor fölöslegesen ne legyen ott.
Mert ha a ,,my submissions" részbe megyek,akkor alatta hiába van hogy törölni,de nem törli:/
Nagyon köszi ha segítetek
2013. márc. 2. 10:25
1/3 anonim válasza:
igen, lehet. profile, view profile, submissions (a képed alatt), és ott, ahol a feladataid vannak a csillagok alatt ott van, hogy delete submission.
2/3 anonim válasza:
ja most látom, mit írtál, de nekem kitörli.:O
akkor nyomd azt, hogy practice, speaking practice, ott ki van pipálva, hogy melyeket csináltad meg, de megcsinálhatod megint.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Közbe megcsináltam máshogy.
Végülis a ,,my submissions" részbe mentem,ahol a többi tanulóé is volt,megtaláltam az enyémeket,és akkor már működött a ,,delete".Igaz hogy kiírta hogy 20 perc kb míg törli.
De azért nagyon köszi:)
2013. márc. 2. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!