Mi a véleményetek a Giro d'italiano olasz nyelvkönyvről?
megvan a Progetto Italiano 1-2, a Nuovo Progetto Italiano és a Giro d'italiano 1 is.
A Giro d'italiano is jó szerintem, a hanganyaga nagyon tetszik, a szerzők is elismertek, én szívesen tanultam abból is. teljesen kezdők is jól boldogulhatnak vele, mert magyar magyarázat van benne, és könnyedebb mint a Progetto.
A Progettot használják általában, és ebben komolyabb szövegek, szókincs van, épp ezért teljesen kezdőknek nehéz elsőre. Egyedül tanuláshoz csak akkor ha már van az embernek egy kis előtanulmánya (pl ponsból)
Köszönöm a választ! Igen,most én is a Pons-ból tanulok,ami véleményem szerint nagyon jó.De gondoltam,ha végzek vele,akkor jó lenne átvenni egy másik könyvet is.És a Giro d'italiano számomra szimpatikusabb,mert van benne magyar magyarázat.
Csak megerősítést szerettem volna kérni,hogy milyen a Giro d'italiano.De ezek szerint szuper :-) Főleg,hogy még azt mondod,hogy a hanganyag is nagyon jó!Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!