Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mikortól van meg az alapfokú...

Mikortól van meg az alapfokú szóbeli origón? Nem értem az értékelést. Részletek lent.

Figyelt kérdés

Szóval megnéztem az értesítést.

Kommunikatív érték Max. 20 pont Telj. minimum: 16pont

Szókincs Max. 10 pont

Nyelvhelyesség Max. 10 pont

Beszédértés Beszédértés

(gépi hang) Max. 20 pont Telj. minimum: 8pont

Szóval a szókincs a nyelvhelyesség és a kommunikatív érték összesen 40 pont lehet amint a táblázat is mutatja és 16 pont kell a teljesítési minimumhoz nekem ott 22 pontom lett erre írták 55% a gépi hallgatáson 20 pont a max a táblázat szerint és a teljesítési minimum az 8 pont ezen a gépin én 9 pontom értem el szóval éppen meglett a minimum 45% ír összesn ügye ez max 60 pont lehet nekem 31 pontom lett ezek szerint ami 51% ír ki nekem pirossal

A teljesítési minimum mindenhol elértem mivel ahol 16 kellett ott 22 pontom lett a hallgatásin meg ahol 8 kellett ott 9 pontom lett.

Szóval akkor megvan a szóbelim vagy nincs mert nem ír rá semmit?

2013. febr. 19. 11:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Legfeljebb elmész még egyszer..
2013. febr. 21. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!