Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik sulinál vizsgázzak? A...

Melyik sulinál vizsgázzak? A legkönnyebb alapfokú kéne. Ahol a szóbeli, és az írásbeli sem vészes.

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne.
2011. jún. 6. 23:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
jah és németből! Ez lemaradt sorry
2011. jún. 6. 23:44
 2/12 anonim ***** válasza:
kb ugyanolyan nehézségűek a nyelvvizsgák. azért egy a szintjük.
2011. jún. 7. 00:40
 3/12 anonim ***** válasza:

Amennyiben a fordítási feladattól tartasz a legjobban, akkor egynyelvű vizsgára jelentkezz. Nekem bevált + nemzetközileg elfogadott. Nem olyanok mint a kétnyelvű nyelvizsgák, amit csak magyarországon ismernek...

Goethe Institut

2011. jún. 7. 10:15
 4/12 A kérdező kommentje:
lehet hüyle kérdés,de nem vagyok otthona témában:S h érted h egy nyelvű? Közbe néztem és mindneki azt írja h az ÖSD a legkönnyebb.Nekem nem nyelvhasználatra kell a nyelvvizsga...suliba kell hogy plusz pontom legyen. Lényeg h meglegyen mind1 h az BME ami a legnehezebb vagy ÖSD...Am úgy az egésztől tartok:S
2011. jún. 7. 11:55
 5/12 anonim ***** válasza:

Az egynyelvű az azt jelent, hogy a vizsga során nincs magyar nyelv pl. fordítás...

Minden az adott nyelven, tehát egy nyelven van.

2011. jún. 7. 12:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Akkor csináld az ÖSD-t. Ha rám hallgatsz, akkor azt csinálod, amelyiket akarod.

Olyanról még nem hallottam, hogy valaki megbukott volna az alapfokon.

2011. jún. 7. 12:49
 7/12 A kérdező kommentje:

Akkor lehet csak az én drágalátos német tanárom reagálja túl...Pl család tételnél.Alapfokra sztem bőven elég lenne bele írni h:

1.kivagyok hollakom,kivel,ők hány évesek mivel foglalkoznak,nővérem férjnél van gyereke van,őt hogy hívják a férje mivel foglalkozik,mia gyerek neve,mamámé,stb...

erre ő bele íratja ebbe a tételbe azt is hogy miylen suliba akarok menni meg hogy pl sokat tanulok mindennapa felvételire,mikor emgyek edzeni stb... mondom lol....

2011. jún. 7. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:

Jó az ha a tételenként van 2 mondat, ami kicsit eltér a szokottól. Így nem fognak kérdezősködni talán miután elmontad a tételed.

Szerintem nem kell félni, menni fog az. A vizsgáztató nem lesz szígorú...

2011. jún. 7. 13:59
 9/12 A kérdező kommentje:
úgy legyen:) most dolgozom ki a tételekt kb a4esen oylan 3/4ed odlal bőven elég. főleg,hogy izé csak 3 perc van a szóbelire.Esetleg feltudnám veled venni valahol a kapcsoaltot?
2011. jún. 7. 14:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem magyarországon élek és :( a német nyelvet már vagy 4 éve nem használtam, de ne aggódj menni fog!

Szóbelin nem kell gyorsan beszélni. Beszélj lassan és érthetően. Egyszerűsítsd a mondataidat (ne legyen benne több tagmondatból álló mondat). Szóismétlésért nem fognak megölni :)

Ha a kérdésükre a válasz bonyolúlt hazudj valamit, ami egyszerű.

Ha a kérdésükre a válasz túl egyszerű pl. Szeretnél egy kertesházban lakni? -> ne azt mond, hogy "Igen!", hanem azt, hogy "Nem, én lakásban szeretnék lakni Budapestne. Szeretem a város nyüzsgését. Nem szeretek a kertben dolgozni..."

Sok sikert!

2011. jún. 7. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!