Német vagy Orosz?
Figyelt kérdés
Angol nyelvi előkészítős vagyok és jövőr jön a második nyelv.. Melyik legyen az? Biológia/kémia tagozatos vagyok.:)2013. febr. 14. 21:52
1/8 anonim válasza:
Orosz.
Majd aztáb hozzátanulod a lengyelt, szlovákot, csehet, szerbet, stb... Igaz, az orosz százszor nehezebb a németnél, de sok szláv nyelv van körülöttünk...szerintem jó egy szláv nyelvet tudni, hasznos...
2/8 anonim válasza:
Németül tanulj. Biologiában és kémiában sokkal több német cucc van, mint oroszban. Ha oroszt tanulnál, akkor is meg kellene egy csomó német cuccot tanulnod hozzá pluszban.
4/8 anonim válasza:
most nem mondom el a saját vélményemet, mert mindennek elhordnám a németet. :D de én oroszt tanulok. gyönyörű nyelv. bár kissé nehezebb a németnél, sziril betűk, esetek, stb...bár a német egyszerűbb lenne neked angol után. és latint is tanultam, abban pedig már megszokottabbak voltak a nemek, esetek, de az biztos, ha egyszerűbbet akarsz, akkor a német.
(de én az oroszt ajánlom)
7/8 anonim válasza:
Én emelt angol tagozatos gimnáziumba járok, és most, kilencedikben kezdtem el az oroszt. Hű, nem bántam meg! Nagyon tetszik, bár tény, hogy nehezebb. Viszont nagyon hasznos!
8/8 anonim válasza:
en orvoskent nagyon megbantam anno az oroszt(nemet helyett) mert a jo munkalehetoseg No-ba van, oroszoknal semmi. Amikor Moszkvaba mentunk az utvonalat is lekerdeztek,meg mindig a komcsi szellem uralkodik ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!