Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit csináljak hogy sikerüljön?

Mit csináljak hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés
Pénteken megyek felsőfokú nyelvvizsgára angolból. Végzős vagyok, szóval nagyon kellene hogy sikerüljön, de úgy érzem nem fog menni. Mindig izgulok, és alap dolgokat/szavakat elfelejtek. Az hogy nagy a tét, még inkább befolyásolja a teljesítményem, és sajnos nem pozitív irányba. Megcsináltam sok feladatot, írtam esszéket, hallgattam CD-t, megtanultam 100000 szót, de úgy érzem semmit nem tudok. Mit csináljak az utolsó napokban? És amikor arra kerül a sor hogy teljesítenem kell, hogy győzzem le az aggályaimat?
2013. febr. 13. 22:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nézz angolul filmet, amolyan kikapcsolódás
2013. febr. 13. 22:48
 2/11 anonim válasza:
58%
Csinálj szilvásbuktát mert azt szeretem!
2013. febr. 13. 22:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha már úgy érzed, nem tudsz semmit, tedd félre két napra, aztán vágj neki újból. Fő a pozitív hozzáállás. Bízz magadban. Gondolj arra, hogy rengeteget készültél rá, szóval sikerülni fog és kész.
2013. febr. 14. 02:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyszerre mész írásbelizni meg szóbelizni(!)

Most már ne tanulj

2013. febr. 14. 07:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Az nem jó,ha "görcsölsz"

A helyedben inkább csak részbeni vizsgára mentem volna

(vagy csak írásbeli vagy csak szóbeli)

Úgy jobban lehet az egézsre készülni

2013. febr. 14. 07:09
 6/11 fmacs válasza:

Az esélytelenek nyugalma segíthet. Mindegy mekkora a tét, vagy megugrod vagy nem. Ha megdolgoztál érte, lelkiismeretesen elvégezted a feladataidat, esélyes a siker, de egy nyelvvizsgában a bukás is benne van.

Annak eldöntését, hogy ez a tudás elég-e, hagyd a vizsgáztatókra. Olvasgathatsz, nézhetsz pár filmet a lelkiismereted megnyugtatására, de a tudásod, amit mérnek, már adott.

Legjobb teljesítményt akkor szoktuk nyújtani, ha kipihentek vagyunk, motiváltak, eléggé izgulunk, hogy az adrenalinszint memugorjon de a pánik nem vakít el. (Ha ezt sikerül tudatosan befolyásolnod, szólj, hogyan kell! Addig marad a szilvás gombóc, mint legjobb megoldás.)

2013. febr. 14. 08:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Márhogy a gombóc a torokban.

Ez bizony szivacs!!!

2013. febr. 14. 09:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha már pénteken mész, akkor ne csinálj semmit. Amit eddig nem tanultál meg, azt már pár nap alatt nem fogod tudni pótolni. Próbálj pihenni, hogy tiszta legyen a fejed. Érj oda időben, tedd meg az utazási, elmeneteli előkészületek, készítsd ki a ruhád, stb. Próbáld kialudni magad.

Természetes, hogy kételkedsz magadban. Inkább próbáld a hidegvéred megőrizni, és abból a tudásból legjobban gazdálkodni, amid van.

2013. febr. 14. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Milyen lett(?)
2013. febr. 24. 02:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Milyen fajtára jelentkeztél(?)

Ne izgulj (vegyél be egy szem nyugtatót)

2013. febr. 24. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!