Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mikor kapom meg végre a...

Mikor kapom meg végre a nyelvvizsga bizonyítványomat?

Figyelt kérdés
2011 áprilisában voltam nyelvvizsgázni. Azon a vizsgán nem sikerült a szóbeli rész, az írásbeliről megkaptam a papíromat 2011 decemberében! 2012-ben voltam ismételni a szóbeli vizsgámat (szintén tavasszal) és azóta sincs bizonyítványom róla, pedig sikerült. Járt már valaki így? Meg lehet valahogy gyorsítani ezt a folyamatot vagy valahol lehet reklamálni, (mert ez azért már sok)? A válaszokat előre is köszönöm!

2013. febr. 1. 16:05
1 2
 11/15 amarill ***** válasza:

Ha valaki nagyon "vidéken" lakik, lehet tovább tart

(a kipostázás)

2013. febr. 1. 17:31
 12/15 amarill ***** válasza:

Valaki ezt írta (németes nyelvvizsga biz-hoz):

"kell akkor megkapnod, legalabbis a Goethe I-ben 30 nap volt a szobelitöl szamitva.

"De igazolast mar kaphatsz róla onnantól, hogy kijavitották, ha meg van" (tehát lehet kérni "igazolást" róla ha sikerült)

2013. febr. 1. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Hmm, itt valami akkor nagyon nincs rendben, ha ennyi időbe telik, mire kipostázzák.

Angolból ECL vizsgát tettem, az eredmény kihirdetését követően 1 hónap telt el és jött postán a bizonyítvány.

Németből DSD-m van, ez már kicsit hosszabb volt. Január közepén tettük le a szóbelit, áprilisban tudtuk meg az eredményeket, júniusban az érettségi bizonyítvánnyal együtt kaptuk meg magát a nyelvvizsgapapírt. De ez azért volt majdnem fél év, mert DSD-zni évente 1x lehet, ugyanabban az időpontban egész Európában nagyjából és mindet kiküldik Németországba. És ott javítják. Tehát érthető, hogy eltart annyit kijavítani fél évig. Ezzel szemben mondjuk egy ECL, TELC, PANNON és társai évente többször, akár havonta, sőt havonta is többször rendeznek újabb nyelvvizsgákat.

Milyen típusú vizsga volt ez, ha szabad érdeklődnöm?

2013. febr. 1. 19:39
 14/15 amarill ***** válasza:
Vagy még türelem kell
2013. febr. 1. 20:18
 15/15 amarill ***** válasza:
Esetl. mondjátok azt, hogy már "mindenki megkapta", csak még ti nem és hogy ez mitől lehet (mert tényleg nagyon kéne)
2013. febr. 1. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!