Mennyi idő múlva kapom kézhez a nyelvvizsga bizonyítványomat? Ti mikor kaptátok meg?
Figyelt kérdés
Origo, angol, alapfok C, febr.12: labor, febr.14: írásbeli, febr.17 szóbeli.
Az írásbeli eredményét még nem tudom, de tegyük fel, hogy ez is sikerült.
Márciusben megérkezik a bizonyítvány? Nagyon kéne, hogy kiadják a diplomámat, és végre kereshessek munkát.
2009. febr. 26. 19:10
1/5 anonim válasza:
marc 17-ig kell akkor megkapnod, legalabbis a Goethe intezetben 30 nap volt a szobelitöl szamitva. De igazolast mar kaphatsz rola onnantol, hogy kijavitottak, ha meg van!
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2009. febr. 26. 20:35
3/5 anonim válasza:
hát én nem tudom milyen kategória stb mert a suli intézte a annyit tudok h alapfokú volt de nekem Londonban javították és így dec 11-én írtam jan 22-ra jött meg.
4/5 anonim válasza:
Én TELC angol közepet írtam, Frankfurt Am Main-ba küldték ki, 3 hónap volt, mire megjött.
5/5 anonim válasza:
akkor én írok egy rossz példát...
2008. május 23.-án voltam DELE spanyol középfokon és át is mentem, de a mai napig nem kaptam meg a bizonyítványt... :S:S elvileg egy hónap múlva meglesz, de nem nagyon hiszem el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!