Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha lenne rá pénzed és időd,...

Ha lenne rá pénzed és időd, tanulnál valamilyen idegen nyelvet csak úgy hobbiból? Ha igen, milyen nyelvet? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 22:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Igen, igen, igen!

Ha pénzem és időm lenne, csak utazgatnék és nyelveket tanulnék. Kezdetnek végigtanulnám Európát! Országonként fél év, egy év. Egy saját, szép könyvtárszoba mellett ez a legnagyobb álmom.

:)

2013. jan. 31. 23:04
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Én tanulok hobbiból nyelvet. Hébert és oroszt. Mondjuk az elsővel már célom is van, a második meg alapból hasznos.
2013. jan. 31. 23:04
 3/15 A kérdező kommentje:
Örömmel látom, hogy vannak ilyen emberek :))) mert az én környezetemben kb mindenki hülyének néz, hogy a nehezen megkeresett pénzemet minek költöm ilyenre, pláne ugye 2 nyelvismeret után. De én annyira örülök, hogy végre olyan nyelvet tanulhatok, amit én választottam tetszésből és nem, mert annyira hú de nagyon fontos és gáz, ha nem beszéled. Bár mondjuk az olasz még mindig hasznosabb, mint egy mittomén kurd nyelv :D
2013. jan. 31. 23:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs pénzem, de tanulok nyelveket. Nem kell ahhoz pénz, csak idő. Minden nyelvet szeretek. Na jó, a németet nem annyira.
2013. jan. 31. 23:08
 5/15 anonim ***** válasza:

2. válaszoló!

A héberrel mi a célod? Elárulod?

2013. jan. 31. 23:29
 6/15 anonim ***** válasza:
21%

Biztos be akar vágódni a zsidóknál, höhö.

Én franciát tanulnék, mert míg volt rá időm, tanulgattam egyedül, és elég gyorsan haladtam vele, és tanulnék még svédet is, hátha Svédországban kötök ki egyszer, tetszik a japán is, a spanyol is, meg a kínai... Szóval ha lenne pénzem, én is költenék nyelvtanulásra, úgy értem, ha lenne mondjuk egy 150es fizum. Na de nincs 20forintos se, úgyhogy egyelőre szoktatom magam a vécén lehúzódás gondolatához.

2013. febr. 1. 00:39
 7/15 anonim ***** válasza:
Elsőnek végre letudnám a két felsőfokú nyelvvizsgámat (francia, angol), aztán minden létező nyelvet. Orosz, olasz, spanyol, kínai, japán. Ezek nagyon érdekelnek. Esetleg latin és török. A németet viszont kihagynám, attól sajnos a hideg is kiráz. :/
2013. febr. 1. 07:55
 8/15 anonim ***** válasza:

Gevorg Eminnel vallom:

«Я люблю языки всех народов и стран»

Ha valaki rá tudná tenni a kezét a Krédójára (és elküldené nékem)... a lába nyomát is csókolnám.

:)

2013. febr. 1. 09:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Naná! Az orosztudásomat kellene felnyomni felsőfokú szintre, meg gazdasági nyelvet tanulni, aztán jöhet a finn (nagy szerelmem évek óta), alapszinten német (mert hiába az angol tudásom, a németek mindent csak németül szeretnek kiírni). Ezekkel el tudnék tölteni néhány évet :)
2013. febr. 1. 09:20
 10/15 anonim ***** válasza:

Adhatnátok egy kicsit a nyelvszeretetetekből:)

Ha sok pénze és időm lenne, akkor a meglévő nyelvtudásomat tökéletesíteném (angol és német). A németet azért, mert szívesen dolgoznék német nyelvterületen, az angolt meg azért, mert az kell:D Szinte mindenhol....

De én nem szeretek nyelvet tanulni:(

2013. febr. 1. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!