Ha lenne rá pénzed és időd, tanulnál valamilyen idegen nyelvet csak úgy hobbiból? Ha igen, milyen nyelvet? Ha nem, miért nem?
Igen, igen, igen!
Ha pénzem és időm lenne, csak utazgatnék és nyelveket tanulnék. Kezdetnek végigtanulnám Európát! Országonként fél év, egy év. Egy saját, szép könyvtárszoba mellett ez a legnagyobb álmom.
:)
2. válaszoló!
A héberrel mi a célod? Elárulod?
Biztos be akar vágódni a zsidóknál, höhö.
Én franciát tanulnék, mert míg volt rá időm, tanulgattam egyedül, és elég gyorsan haladtam vele, és tanulnék még svédet is, hátha Svédországban kötök ki egyszer, tetszik a japán is, a spanyol is, meg a kínai... Szóval ha lenne pénzem, én is költenék nyelvtanulásra, úgy értem, ha lenne mondjuk egy 150es fizum. Na de nincs 20forintos se, úgyhogy egyelőre szoktatom magam a vécén lehúzódás gondolatához.
Gevorg Eminnel vallom:
«Я люблю языки всех народов и стран»
Ha valaki rá tudná tenni a kezét a Krédójára (és elküldené nékem)... a lába nyomát is csókolnám.
:)
Adhatnátok egy kicsit a nyelvszeretetetekből:)
Ha sok pénze és időm lenne, akkor a meglévő nyelvtudásomat tökéletesíteném (angol és német). A németet azért, mert szívesen dolgoznék német nyelvterületen, az angolt meg azért, mert az kell:D Szinte mindenhol....
De én nem szeretek nyelvet tanulni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!