Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Létezik-e felnőttképzésben a...

Létezik-e felnőttképzésben a nyelvtanulásra valamilyen támogatás?

Figyelt kérdés
Távképzésen szeretnék egy főiskolai diplomát megszerezni. Őszi félévben kezdenék, de szeretném addig megszerezni egy nyelvvizsgát. Viszont a nyelviskola meglehetősen drága... tud valaki ebben segíteni? Konkrétan arra lennék kíváncsi lehet-e valahova pályázatot benyújtani nyelvoktatás költségeinek támogatására? Ha jól tudom, adójóváíráskor egy részét visszaigényelhetem, de ezen kívül tudtok valamit?

2013. jan. 25. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
A nyevtanulást minden szinten és minden formában támogatják évi 50-100 ezer forinttal.
2013. jan. 25. 20:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Abban tudsz segíteni, hogy hova tudok az ügyben fordulni? Eddig leginkább az Emberi Erőforrások Minisztériumának honlapján kutakodtam, ott nem sok mindent találtam.

2013. jan. 25. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Sokszor maguk a támogatott intézmények is eltitkolják, mert le szokták nyelni a támogatást. Volt már hasonló kérdés itt is.
2013. jan. 25. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
2013. jan. 26. 16:00
 5/6 anonim válasza:
Elvileg most indul www.tudasodajovod.hu, 90 eFt támogatást tudsz kapni nyelvtanfolyamra, ha nem államilag finanszírozott képzésben veszel részt.
2013. jan. 27. 08:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De úgy néz ki a kérdés egyenlőre megoldódott, a napokban kapott a cég (ahol dolgozom) az egyik híres nyelviskolától ajánlatot, hogy a dolgozói 80% kedvezménnyel tanulhatnak:)

2013. jan. 28. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!