EU támogatott ingyenes nyelvkurzusok 3013! Vélemény?
Lent meg vannak írva a feltételei a támogatásnak, miszerint:
"Azoknak a Hallgatóknak, akik a tanfolyam sikeres elvégzésének feltételeit nem teljesítik, azaz
- 10 %-nál többet hiányoznak,
- a modulzáró vizsgán nem felelnek meg,
a teljes tanfolyami díjat – azaz a tandíj önrészen felüli részét is – a tanfolyam végén be kell fizetniük."
Mi a véleményetek erről? Nem túl egyoldalú a szerződés?Lehet ez valami lehúzás, hogy nem biztosítanak esetleg majd kellő szintű oktatást ahhoz hogy le lehessen tenni a modulzáró vizsgát és akkor fizethetünk utólag? Lehet csak én vagyok túlságosan is gyanakvó....
Szerintem nem lehúzás.
De ha neked ez túl nagy stresszt okoz, akkor szerintem ne jelentkezz rá ér kész.
Elég logikus feltételek. Olyan kapjon ingyenes képzést, aki tesz is érte valamit. X ember megkapja a képzési díjat, aztán 5 óra után megunja és többet nem megy be.
Akkor az a 90.000Ft ablakon kidobott pénz volt, ami lássuk be nem túl értelmes dolog.
Vagy csak azért is bejár, mert fizetni nem akar, de nem készül egy órára se, és órán se csinál semmit. Ez kb ugyanaz a helyzet, mint az előző. Ráadásul még rossz a tanárnak is, aki nem tudja, hogy mit kezdjen vele, meg rossz a többi tanulónak is.
Sziasztok!
Hol lehet rá jelentkezni? Vagy még nem kezdődött el a regisztráció? Mit tudtok erről?
Nekem ez van meg. Van valami újabb?
Engem a fenti feltételek nem ijesztenek el attól, hogy jelentkezzek, sőt...
Én csak attól félek, hogy a mi kisvárosunkban nem indítanak ilyen tanfolyamot.
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, ma kaptam egy email-t, megosztom veletek:
"Bevallom, előző levelemben kissé optimista voltam, mivel azt gondoltam, hogy december elején megnyílik a pályázati lehetőség a támogatott nyelvtanfolyamra. Mivel a napokban többen is érdeklődtek, megosztom Önnel, hogy is állnak most a dolgok.
Hétfőn érdeklődtem a projekt gazdájánál a dolgok állásáról, de sok újat nem tudtam meg. Még jelenleg is a képzők pályázatainak elbírálása folyik, amíg ez meg nem történik, addig nem nyitják meg a pályázatot a leendő hallgatók előtt. Ennek időpontjára most december hónapot prognosztizálják (tehát nem december elsejét, és nem december elejét...). Kivárjuk...
Amivel többet tudunk: a leendő hallgatók pályáztatása 2 lépcsőben fog zajlani. Először a személyes adataik megadásával pályáznak a leendő hallgatók, ennek alapján eldöntik, hogy a jelentkező jogosult-e a támogatásra. Ha igen a válasz, akkor ezt követően Ön majd választhat a tanfolyami kínálatból, és jelenkezhet az Önnek tetsző képzésre.
Egyenlőre ennyi új információval tudunk szolgálni, remélem hamarosan beindul a pályázás. Ha bármilyen friss hírünk lesz, azonnal jelentkezem."
Ezt egy nyelviskolától kaptam.
Tehát türelem, kivárjuk...
Üdv: Ági
Ági köszi!!! Persze h kivárjuk csak haladjanak már az események :)
Én Pécsi vagyok és francia oktatásban reménykedem de nagyon.
Sziasztok!
Akit érdekel és még nem tud róla, megnyílt a regisztrációs felület.
Ígéretemhez híven értesítelek benneteket.
Itt érhetitek el:
Mindenkinek jó tanulást kívánok! Ági!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!