Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez milyen nyelven lehet? Hogy...

Ez milyen nyelven lehet? Hogy tudnám lefordítani?

Figyelt kérdés

Namasté!

Ure carte Kitch pour unde Fille Kitch...

Bisous de New Delhi, une ville pete les ploubs que tu detesterais surement. Demain, depart pour le sud et les Playa!

Peace!

PS: BONNE ANNÉE! JOYEUX NOEL!

2013. jan. 29. 10:56
 1/10 Robi.88. ***** válasza:
Fogod a GOOGLE TRANSLATE-t és siman bemasolod az magatol beallitja h miylen nyelvrol van szo és kb tukorforditasban le is forditja....
2013. jan. 29. 11:03
 2/10 A kérdező kommentje:
de jó, erről nem is tudtam. köszi! :)
2013. jan. 29. 11:18
 3/10 Robi.88. ***** válasza:
Nincs mit:)
2013. jan. 29. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát az eleje nagyon hibás, amúgy meg francia.
2013. jan. 29. 13:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha te érted, elmondanád, hogy miért hibás?
2013. jan. 29. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:
A "Bonne Année" szinte biztos hogy "Boldog Új Évet" jelent (képeslapon szokott rajt lenni)
2013. jan. 29. 23:13
 7/10 anonim ***** válasza:
"JOYEUX NOEL" meg Kellemes Karácsonyt
2013. jan. 29. 23:13
 8/10 anonim ***** válasza:
New Delhi (Új Delhi város) Indiában
2013. jan. 29. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Az eleje szerintem: une carte pour une fille

Tehát Kitch kártya egy Kitch lánynak? Szerintem a Kitch valami más lehet

New Delhi az New Delhi, de annak eleve Nouveau Delhinek kellene lenni, ezt a részt nem pontosan értem

Une ville petite les ploubs (?) que tue detesterais surment. Demain, depart pour le Sud et les Playa (?).

Kis falu (ploubs nem tudom mi lehet), amiket te valószínűleg utálnál. Holnap, indulás délre és (nem tudom mi lehet Playa, talán indulás délre és Playába?)

Béke

Utóirat: Boldog Új Évet! Boldog Karácsonyt!

2013. jan. 30. 07:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Azért lep meg,hogy hibás, mert ez egy képeslapon szerepelt. Az egyik pesti házban találtam kidobva és olyan szép képeslap,hogy gondoltam, hazahozom. Indiai bélyeg van rajta.
2013. jan. 30. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!