Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ti milyen módon tanultok...

Ti milyen módon tanultok idegen szavakat és azzal a módszerrel napi hányat tudtok megtanulni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 23. 19:53
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem vagyok olyan aki arra képes... Átlagos emberi IQ-ra alapozva tettem fel a kérdést. :)
2013. jan. 24. 20:03
 22/30 anonim ***** válasza:
Boccs. Akkor marad a napi 10 szó.
2013. jan. 24. 20:36
 23/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ez módszertől is függ.

A napi 30-40 szó reális.

2013. jan. 24. 20:51
 24/30 anonim válasza:

Haho, sajnos nekem is eleg keves idom van tanulni.

En szokikerdezot hasznalok, mert letakaros modszer nalam nem mukodok. (nem tudtam egy szo jelenteset, de tudtam sorrendbe a szavakat lefele, folfele)

A szotanulos, maga keszited kartyakat is szerettem, mert ott is ossze lehet keverni a szavak sorrendjet kikerdezesnel.

Ami meg igaz, hogy a legjobb szotanulas az, ha mondatba beepitve tanulod a szavakat.

Ez a tema engem is erdekel, mert en is ezzel szenvedek, hogy maradando legyen a beinvesztalt Energia.

2013. jan. 25. 10:34
 25/30 anonim válasza:
Kedves ymcolah, engem erdekelne az a modszer, amivel tanultad a szavakat! Ugyanis en is szeretnem felturbozni a szokincsemet! Valaszodat koszi elore is!
2013. jan. 25. 10:44
 26/30 anonim ***** válasza:
54%
A4-es spirálfüzettel, miközben kíírod a szavakat angolul, magyarul kifejezésekkel, mondatba foglalva - a felét már meg is jegyzed.
2013. jan. 25. 13:02
 27/30 A kérdező kommentje:

A szókikérdező alatt mit értesz?

ymcolah, szóval te leírsz egy szót majd mögé vele egy mondatot. hm nem hangzik rosszul, és így eltűnik a fentebb említett sorrendmegjegyzés?

2013. jan. 25. 13:43
 28/30 anonim válasza:

Szokikerdezo, szotanulo. En a VOCA-t hasznalom, dicserik meg az ANKI-t is, azt en meg nem probaltam.

Millio van, rengeteg munka bevinni a szavakat, de idotallobb, mint a papir es nekem jobban bevalt.

2013. jan. 26. 12:30
 29/30 anonim ***** válasza:

Én az ANKIt használom.

NAGYON jó, csak ajánlani tudom.

2013. jan. 26. 15:16
 30/30 anonim válasza:

A lányom egy online szótanítót használ már egy ideje.

[link]

Még csak általános iskolás, de az iskolai anyag tanulásához teljesen jó. Azokat a szavakat amiket elront, megjegyzi és tudja külön is gyakoroltatni.

2013. febr. 4. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!