Ti milyen módon tanultok idegen szavakat és azzal a módszerrel napi hányat tudtok megtanulni?
Szerintem ez módszertől is függ.
A napi 30-40 szó reális.
Haho, sajnos nekem is eleg keves idom van tanulni.
En szokikerdezot hasznalok, mert letakaros modszer nalam nem mukodok. (nem tudtam egy szo jelenteset, de tudtam sorrendbe a szavakat lefele, folfele)
A szotanulos, maga keszited kartyakat is szerettem, mert ott is ossze lehet keverni a szavak sorrendjet kikerdezesnel.
Ami meg igaz, hogy a legjobb szotanulas az, ha mondatba beepitve tanulod a szavakat.
Ez a tema engem is erdekel, mert en is ezzel szenvedek, hogy maradando legyen a beinvesztalt Energia.
A szókikérdező alatt mit értesz?
ymcolah, szóval te leírsz egy szót majd mögé vele egy mondatot. hm nem hangzik rosszul, és így eltűnik a fentebb említett sorrendmegjegyzés?
Szokikerdezo, szotanulo. En a VOCA-t hasznalom, dicserik meg az ANKI-t is, azt en meg nem probaltam.
Millio van, rengeteg munka bevinni a szavakat, de idotallobb, mint a papir es nekem jobban bevalt.
Én az ANKIt használom.
NAGYON jó, csak ajánlani tudom.
A lányom egy online szótanítót használ már egy ideje.
Még csak általános iskolás, de az iskolai anyag tanulásához teljesen jó. Azokat a szavakat amiket elront, megjegyzi és tudja külön is gyakoroltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!