Szerintetek mikorra lesz meg a nyelvvizsám?
Hát így nehéz lesz. Tulajdonképpen egy nyelvvizsgaidegen közösségbe vagy pillanatnyilag beágyazódva.
Tenni kell valami.
1. Elmész magántanárhoz, v nyelviskolába
2. Megkéred a tanárnőt, hogy monjon valamit mit csináljál. Milyen könyvet vegyél át, mert szeretmél fejlődni.
Szia!
Én sima gimnáziumban tanultam, heti 6 órában.
10. év elején meglett elsőre a középfokúm. Azután a felsőfokúm. Magántanárhoz nem jártam, hanem két nyáron vettem részt egy-egy 120 órás intenzív tanfolyamon, ami a közép, majd a felsőfokra célirányosan felkészített.
Érdeke, hogy NYEK-es osztályban csak 12 óra van, ami utána a harmadára csökken... :(
Utánaérdeklődtem pontosabban és 5-6 órára csökken, ami kicsivel jobb, mint a 3-4, de még mindig kevés szerintem is.
Egyébként pedig: Biztosan nagyon jó tanárokat is kifogtál magadnak + a nyári kurzus nélkül gondolom nem sikerült volna.:) Most nagyon úgy tűnik, hogy majd nyáron 1 hónapot tölthetek Olaszországban nyelvgyakorlás céljából, de ha nem jön össze, akkor utána nézek én is valamilyen kurzusnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!