Attila45kagya kérdése:
Szeretnek tanulni olaszul, de hogyan a legkonnyebb es a leggyorsabb?
Figyelt kérdés
Esetleg valami cd-re letoltheto program,nyelvlecke.Az erdekelne hogy megertsem es tudjak valaszolni.Inkabb a kiejtesekre,erthetosegre tennem a hangsulyt.2013. jan. 3. 07:48
1/1 anonim válasza:
Én kerestem egy magántanárt és vele kezdtem el. Heti 1 alkalom a tanárral és minden nap (főleg, amikor már volt némi alap az első pár óra után) egy bő óra foglalkozás az olasz nyelvvel.
Az alapfokot ORIGO rendszerben 5 hónapra rá, a középfokút a kezdéstől számított 13. hónapban tettem le. Most készülök a felsőre.
A Progetto Italiano-ból tanultam és mellette sokat olvastam (könyvek olaszul.
Most egy olasz cégnél dolgozom, így hatásos és szerintem gyors is volt a tanulás, főleg, hogy munka mellet tanultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!