Valaki le tudná nekem fordítani ezt?
Nekem nem sikerült és fontos lenne.Ezt kéne lefordítani, (szabadfordításban), csak hogy valami hasonlót át tudjak adni az illetőnek, a levél elejét már megírtam , de ezzel meggyűlt a bajom. Előre is köszönöm a segítséget!
Nagyon hálás lennék, ha egy pár hétig vendégül tudnának látni engem.
Szívesen segítek délután otthon, ha tudok bármiben, például a házimunkában. Jól kijövök mindenkivel, van 3 testvérem, tehát szívesen segítek foglalkozni otthon a gyerekekkel, vagy vigyázni rájuk, ha éppen szükséges. Nincsenek különösebb igényeim, vagy elvárásaim.
Szeretném megismerni a várost, az ottani embereket, és természetesen nagy segítség lenne a nyelvtanulás szempontjából, hogy sokat hallom, és gyakorolhatom a német nyelvet. Előre is köszönöm a lehetőséget,
(és valami elköszönés, vagy üdv, xy vagy hasonlók, sajnos nem tudom hogyan szokták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!