Christi kérdése:
Le tudná nekem valaki fordítani németre?
Figyelt kérdés
Az én hobbim a rajzolás. Már 8 éves korom óta rajzolok manga figurákat.Sokan azt mondják,hogy nagyon jól rajzolok,de szerintem nem. Van még mit fejlődnöm. A rajzolás mellett szeretek olvasni is. A kedvenc könyveim inkább Stephen King regényei,mangák és a Szent Johanna Gimi.2012. nov. 24. 11:26
1/3 anonim válasza:
Mein Hobby ist das Zeichnen. Ich begann Manga-Figuren zu zeichnen, als ich 8 Jahre alt war. Viele sagen, dass ich sehr gut zeichne, aber ich denkes es anders.Ich soll noch mich entwickeln. Neben dem Zeichnen mag ich auch lesen. Mein Lieblingsbücher sind Stephen Kings Romanen, die Mangas und das Gymnasium Johanna die Heilige.
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!
2012. nov. 24. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!