Vajon mikor lesz kint a december 8-i ECL vizsgák eredménye?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 15:51
11/51 yokka válasza:
Szerintem privátban érdeklődhetett.
12/51 anonim válasza:
Nem kizárt...én angolból vizsgáztam, de a szitu ugyanaz...A fészbukon (direkt írom így), az ECL ELTE nevezetű csoportnál írtak ki egy üzenetet, h a honlap meghibásodott,de a mai nap folyamán próbálják megjavítani! =)
13/51 yokka válasza:
De gondolom attól még ha megjavítják nem lesz eredmény. :(
14/51 anonim válasza:
Bocsánat, ezek szerint félreérthetoen fogalmaztam. Nem küldtek mindenkinek emailt, csak a barátom írt nekik, hogy mi van már és erre volt a válasz az, hogy eloreláthatóan a hét második felében lesz eredmény. Amúgy nem hiszem, hogy számítana, hogy ki hol csinálta, hiszen az Országos Központba küldik a dolgozatokat, amit aztán egységesen javítanak.
15/51 anonim válasza:
Nem tudom,én is dec.8-án csináltam németből,nem értem mért ilyen borzalmasan hosszú idő feltenni azt a kicseszett eredményt-.-
Fontos lenne hogy minél hamarabb megtudjam
Ismerősöm TELCet csinált,nekik már 2 hét múlva kinn volt-.-
16/51 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el! :(
Facebookon is írtak kommentben: "A decemberi vizsgaeredmények a hét második felétől lesznek elérhetőek legkorábban a központi ECL-es honlapon. Addig szíves türelmüket kérjük!"
2013. jan. 7. 16:23
18/51 anonim válasza:
És vajon mi számít a hét második felének? Mert ugye az sem mindegy, hogy szerda vagy szombat.....
19/51 yokka válasza:
Attól függ honnan nézzük :) a vasárnap is a második fele...de hivatalos munkarend szerint szerda, vagyis pár óra és mindjárt holnap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!