Vajon mikor lesz kint a december 8-i ECL vizsgák eredménye?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 15:51
1/51 anonim válasza:
Általában 3-4 hét. Így a napokban már várható is.
2/51 anonim válasza:
"2012. december 20.
Az ECL Országos Központ nyitva tartása
Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az ECL Országos Központ december 20. és január 01. között zárva tart. Január 02. és 04. között ügyeleti nyitva tartásunk: 9.00-15.00."
Ez alapján január 7 (jövő hétfő) előtt szerintem nem várható semmi.
3/51 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos én is hétfőre tippeltem..
2013. jan. 5. 13:19
4/51 anonim válasza:
Ami egyébként egy vicc, hogy kitalálják, hogy azért nincsen vizsga eredmény normális időben, mert ők elhúznak két és fél hét szabadságra.
És én kis naiv még reménykedtem benne, hogy esetleg szombaton dolgoznak....
5/51 A kérdező kommentje:
Tényleg vicc ez a hosszabbított szabadság. Mindegy, megbocsájtom, ha sikeres lesz a nyelvvizsgám :D
Te miből mentél?
2013. jan. 6. 16:34
6/51 anonim válasza:
Nem én, hanem a barátom, de ő angolból volt. Te?
7/51 A kérdező kommentje:
Német középszint.
2013. jan. 6. 17:31
8/51 anonim válasza:
Hát ez most már tényleg nevetséges. Azt írták emailben, hogy eredményközlés a hét második felében várható.
9/51 yokka válasza:
Pedig bizakodtam hogy hétfőre lesz :(
10/51 anonim válasza:
Sziasztok! =) Én Jászberényben vizsgáztam decemberben, de nem kaptam e-mail-t erről, h később tudjuk meg az eredményeket! Azóta valami friss hír? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!