Ismertek olyan ANGOL sorozatot ami rövid olyan 20 perces epizódokból áll?
A nyelvtanulást ezt a fajta módját szeretném kipróbálni vagyis folytatni úgy hogy rövidebb Angol/brit tehát nem amerikai sorozatokat néznék angol és magyar felirattal.
NAgyon jó sorozatok vannak de olyan hosszúak az epizódok legalábbis amiket eddig letöltöttem és így nem olyan izgalmas visszanézni többször az egy órás epizódot.
A dokik (srcubs) szeretem de az amerikai, vagy ott van a Blackadder(fekete vipera) angol vígjáték na ez már 30 perces ahogy láttam de ez is olyan soknak tűnik szeretnék rövidebbet. A sherlock is nagyon jó de egy óra-másfél óra egy rész.
Tudtok még rövid sorozatokat? olyat szeretnék amit le lehet tölteni és lehet hozzá feliratot (angol,magyar) beszúrni,tehát a youtubos videók közül nem nagyon tlaáltam iylet.
így jártam anyátokkal
két pasi meg egy kicsi
:Ddd
ja meg a jóbarátok
ó ja várjál még tudokXD
simpson család
family guy
south park(bár azt utálom:D)
már megint malcolm
életem értelmei
jim szerint a világ
ezek eddig még mind vígjátékok:D
de úristen most nézem, hogy neked angol kell:|||
úúú bocsi, nem tudom melyik angol közülük, lehet egyiksem.
de ott van a Skins, bár ott 40 perc egy rész, de a világ legjobb sorozata, ember nincs akinek ne tetszett volna, és brit, szóval próbáld meg:D
pedig már nagyon is fellelkesültem mikor kezdtem olvasni az írásodat :D jé modnom ezeket mind ismerem de a south parknál már kicsit fura volt mert az nagyonis amerikai de azt utálom egyébként, szerintem amiket felsoroltál mind amerikai de annyira nem vészes csak én olvastam vmelyik fórumon hogy az angol sorozatok jobbak nyelvtanulás szempontjából. Lehet a végén csak amerikait töltök le egyébkétn a Dr.who is megvan meg a misfits ezeket is dicsérték nagyon azért töltöttem le nameg amit írták a skins
amit találtam és angol
kockafejek
angolkák (28perces egy epizód)
a legtöbb 50 perces általában szóval ennél rövidebbet keresek
pl a little britain az jó mert csak 30 perces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!