Hogy érdemes neki indulni a francia nyelv elsajátításának?
Szia!
Regisztrálj a livemocha oldalra. Regisztrálásnál ki kell választanod az anyanyelved és a célnyelvet.
A többi adatot kitöltöd, elérhetőség stb., profilt hozol létre.
Ha jól emlékszem, mikor elkezdtem tanulni az alapoktól a franciát, elég könnyen ráakadtam a courses-ra a lapon, és ott elkezdtem a kezdőt csomagot, de a franciánál több kezdő csomag volt,(jelenleg kettőt csinálok). Először kapsz ingyen tokeneket, amikkel kiválaszthatod a kurzusokat.
Több leckét el tudtam végezni annyi tokenből,amennyit kaptam és egy lecke 15-20-25 token.
Vannak szintek és a kezdő csomagok, amik több leckéből állnak, és 1 lecke áll egy videós párbeszédből( én ezeket le is töltöttem a gépemre), nyelvtani magyarázatból, képek hanggal, azaz szókincsbővítés és fogalmazásírás az adott nyelvtannal,amit majd a többi anyanyelvi kijavít Neked. És teszt is van minden 2. lecke végén. Tehát ha a leckéket sorban megcsinálod, a tokenek elfogynak és akkor szerezned kell újabb tokeneket, méghozzá úgy, hogy kijavítod a magyarul tanulók fogalmazásait. Ezt fenn a HELP OTHERS részben találod review submissions almenüben.
Bármilyen kis kommmentet fűzöl a javításhoz, pl. csak így tovább vagy ha írsz pár példamondatot, akkor is kapsz 20 tokent és máris folytathatod a francia leckéket. Azaz minél több javítást csinálsz, annál több tokened lesz, és annál több leckét végezhetsz el.
A leckékben van párbeszédes rész is, azaz a mikrofonoddal felvehetsz mondatokat az adott lecke pérbeszédes részében, amit szintén az anyanyelviek kijavítanak.
Az oldal sajátossága még abban áll, hogy rengetegen szeretnének a beszélgetőpartnereid lenni (friend requests) Európa szerte, azaz anyanyelviekkel is csetelhetsz. Elfogadhatod vagy visszautasíthatod is Őket.
Próbáld ki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!