Oroszt tanulok és szeretnék tankönyvet váltani majd. Érdemes a шаг за шагом-ról áttérni a ключ-ra? Bővebben lent.
Én jelenleg egyénileg tanulom a nyelvet a шаг за шагом 1. című könyvből. Ez egyfajta alapfokot ad oroszból, viszont a 2. kiadása a könyvnek nem annyira jön be.. Úgy veszem észre, hogy az már nem foglalkozik annyira komolyan a nyelvvel, mint az első kötet. Ezért szeretnék majd áttérni a ключ 1-re. Maradjak a шаг за шагом 2-nél vagy nyugodtan áttérhetek a ключ 1-re?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én a ключ-csal kezdtem, de abban nagyon gyenge a nyelvtan és nincs hanganyag hozzá, viszont ilyen kis csili-vili könyv. A szövegek nem annyira rosszak.
Ezt a könyvet már befejeztem de nem a 2.-kal folytattam, hanem áttértem a шаг 2.-re. Hááát én nem vagyok ettől sem elájulva, az elsője jobb volt. De nem rossz.
Azért tanulom egyénileg, mert ha valami számomra kötelezővé válik, elmegy tőle a kedvem. Azért gondoltam rá egyébként, hogy áttérnék a K. 1-re, hogy megerősítsem azt a tudást, amit a S. 1-el szereztem.
Még nem értem a könyv végére, de nem szeretném abbahagyni utána sem a tanulást, ezért kérdeztem rá melyik kötetet ajánlanátok.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Szia!
Én félig magyar félig orosz vagyok és a Nyíregyházi Főiskolán orosz tanárként fogok végezni ebben az évben.Így ha szeretnéd esetleg tanulni az oroszt,szívesen segítek.
Email címem:k.nasztya@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!