Hogyan tanuljak meg franciául olvasni?
Figyelt kérdés
Egy betűt nem tudok franciául, de olvasni meg szeretnék tanulni (pl dalszövegeket). Valami nyelvkönyv segítségével meg lehet, így hogy nem tudok franciául semmit?2009. aug. 20. 12:05
1/7 anonim válasza:
hallgass zenét, nézd közben a dalszöveget, és nagyon gyorsan beléd fog szállni.
2/7 A kérdező kommentje:
de így nem megy. mert túl gyors a zene...
nekem olyan könyv kéne, amibe le van írva, hogy melyik betűt hogy ejtik a franciába, mit nem ejtenek, stb.
2009. aug. 20. 12:47
4/7 anonim válasza:
Előbb azt javaslom magyarul tanulj meg.
5/7 A kérdező kommentje:
2.nak köszönöm!
3. válaszoló, megmondanád, hogy mi nem tetszik az írásomban?
2009. aug. 23. 12:52
6/7 anonim válasza:
A Roméo et Juliette zenéje nagyon jó, mivel szépen kiéneklik a szavakat és vannak szép lassú számok is! Garou és Céline Dion énekeit is csak ajánlani tudom!!!
7/7 anonim válasza:
Járj nyelviskolába. A kiejtéssel fogjátok kezdeni, utána iratkozz ki. Tudom, hogy hülye ötlet, de ha nagyon fontos neked, hogy tudj olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!