Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol nyelvet művelők! Mit...

Angol nyelvet művelők! Mit jelent pontosan ez a mondat?

Figyelt kérdés

1. The round black seeds are very hard, which may be the reason one species is known as Indian Shot, Canna indica (egy növényfaj tudományos elnevezése, Ehető kanna)

2. These are invaluable sherever subtropical bedding is practised, either as „dot” plants amongst lower-growing subjects or as a feature in their own right.

Nagyon megköszönném :) Nem tudok értelmes összefüggő mondatot alkotni belőle! Köszönöm a pontos segítséget előre :)

2012. dec. 8. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:

A másodikból én se nagyon. Biztos, hogy nem írtad el?

1. A kerek fekete magvak nagyon kemények, ez lehet az oka, hog ezt a fajtát "Indian shot, Canna indica" néven ismerik. (én azt találtam rá, hogy kannavirág - nagyon csinos:), a Wiki szerint onnan kapták a nevüket, hogy hasonlítanak a vadászpuska golyóira)

a másodikból csak ennyit tudok összehozni:

2. Ezek felbecsülhetetlenek bárhol, ahol szubtrópusi ??kertészkedés?? folyik, vagy mint "dot plants" (??pettyeslevél??) az ??alacsonyabb növésű?? alanyok közt, vagy mint ??jellegzetességek?? a saját jogukon.

Bocsi, hogy nem tudtam többet segíteni.

2012. dec. 8. 18:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget!

A másodiknál nekem is érdekes szülemények születtek :D

Nem, nem írtam el, de érthetetlennek találjuk:)

2012. dec. 8. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:

kár, pedig biztosra vettem, hogy a sherever az wherever - és úgy van is értelme, még ha a "szakszavak" :)) miatt nem is tudtam pontosra fordítani

:)

2012. dec. 8. 21:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Jah, igen, azt elfelejtettem az imént mondani :) A sherever -t elírtam :D Az wherever :)
2012. dec. 8. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!