Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan kezdjem el az alapoktól...

Hogyan kezdjem el az alapoktól tanulgatni az angolt, mivel kezdjem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Itthon vagyok és szeretném valamivel lefoglalni magam, hogy valami értelmeset is csináljak. Így arra gondoltam, hogy elkezdeném az alapoktól tanulgatni, gyakorolni az angolt.

Érettségiztem angolból, de arra nem igazán vagyok büszke, mert nyelvtudásom igen csekély. Az iskolában nem volt valami kiemelkedő az angol oktatás, jelentős része szabadfoglalkozással telt, az utolsó évbe kezdett a tanár úgymond tanítani is hogy felkészítsen nagyjából.

Nos hogy a kérdéshez vissza térjek, a középiskolás angol tankönyv/munkafüzeteim még megvannak.

Headway elementary és pre-intermadiate tankönyveim vannak.

Hogyan fogjak neki, haladjak a könyv szerint?

Minden tanácsot szívesen fogadok.

2012. dec. 7. 02:09
 1/1 anonim ***** válasza:

PONS Nyelvtanfolyam kezdőknek

Assimil-Angolul könnyűszerrel

Ezeket ajánlom kezdésnek PONS Nyelvtanfolyam kezőknek könyv én is használom nem rossz sok mindent meglehet tudni.

2012. dec. 8. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!