Tudnál ajánlani olyan hanganyagot, amiből meg lehet tanulni teljesen az alapoktól angolul? Lehet hozzá könyv is, vagy más segédlet, de a lényeg, hogy a hanganyag jó legyen, mert mp3-ról azt szeretném hallgatni, miközben utazok.
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 13:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen, de bejelölöm a kérdést, nekem is szükségem lenne rá.
2/5 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy ezzel meg fogsz tanulni. De ha abszolút semmit nem tudsz, akkor ezekkel a hanganyagokkal szerintem el tudod kezdeni. Aztán utána majd meglátod, hogyan tovább.
(Speciel az angolt én nem próbáltam, szóval garanciát nem adok semmire. De egy másik nyelvet igen, és hasznosnak találtam ezeket a hanganyagokat.)
3/5 anonim válasza:
Ehhez hasonló a PONS-nak is van, nekem az olasz van meg és kb. semmit nem ér, max. annyit, hogy kicsit a kiejtést el lehet lesni.
5/5 anonim válasza:
Bocs, szerintem ez ebben a formában lehetetlen... Más az,a mikor csecsemő az ember és a szüleitől és a környezettől tanul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!