Szerintetek lehetséges 50 óra alatt olyan szintre eljutni egy nyelvből, hogy középfokúzni lehessen belőle?
Figyelt kérdés
Azt mondta egy ismerősöm, hogy ő 50 óra tanítással meg tudna engem tanítani németül. Szerintem ez lehetetlenség. Vagy csak én gondolom így ?2012. nov. 26. 18:54
1/3 anonim válasza:
Ha két óra között tanulsz 10 órát, akkor elég.
Legyen világos, ha nyelvet akarsz tanulni, akkor TANULNOD kell. A tanár csak arra van, hogy végigvezessen az úton.
Ha tudsz magadtól tanulni, akkor elég, ha ritkábban találkoztok. Mondjuk hetente egyszer, 50 óra az kb 1 év.
Ha ez annyira nem megy neked, akkor Heti 2 óra, de akkor is kell az egy év --> 100 találkozó.
2/3 anonim válasza:
Összesen 50 óra tanulással nem lesz középfokúd, de ha arról van szó, hogy mindössze 50 órát töltesz tanárral, de azonkívül még naponta sok órát tanulsz önállóan, akkor nem esélytelen a dolog. Én annak idején 8 hónap alatt tanultam meg németül középfokú szinten, és mindössze pár órát voltam tanárnál a vizsga előtt, hogy gyakoroljam vele a szóbeli vizsgafeladatokat.
3/3 anonim válasza:
Én több, mint 12 éve tanulok németet és angolt, úgy, hogy filmeket is nézek és játékokat is játszok angolul(mindezt felirat nélkül és szinte minden szavát értem), de még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ettől le tudnám tenni a nyelvvizsgát.
Nem lehetséges, de bajod nem lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!