Két nyelvet egyszerre, lehetséges? És hogyan érdemes?
Sziasztok!
Kérdésem az lenne,hogy lehetséges-e két nyelvet egyszerre tanulni,mint például én elkezdtem a franciát de egyre inkább kell a német a szakmámban,ezér elkezdeném azt is.
Szerintetek lehetséges két nyelvet egyszerre hatékonyan tanulni??
Angol már mondhatom nagyon megy,azt csak fejlesztem,hogy beszélek beszélek munkahelyemen a külföldiekkel plusz skype-on egy angol csajjal.
Persze, hogy lehet.
Csak idő és kitartás kérdése az egész. Gimnáziumban is kell két nyelvet tanulni. Persze mellette nem kell dolgozni járni, DE helyette ott van a többi tantárgy is, amiből szintén nem árt rendszeresen megfelelő szinten tanulni.
Én is ezt a két nyelvet tanulom most itthon, munka mellett. A franciát azért, mert érdekel, szeretem, a németet pedig azért, mert szükségem van rá.
Sok sikert kívánok!
Köszi szépen válaszadó.Mesélj hogy megy?Hogy csinálod?Milyen technikákat?
Fogjunk össze,mit szólsz?? :D:D
Küldök egy jó könyvet is Benny Lewis-tól,3 hónap alatt egy nyelvet perfekt szintre lehet hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!