Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan kezdjek neki ennek?...

Hogyan kezdjek neki ennek? (Angol) Short story competition

Figyelt kérdés

Write a story ending with the following words:Is's still a mystery to me. Your story should be between 100 and 120 words.

(Past Simple and Past Progressive)

2012. nov. 21. 16:22
 1/8 A kérdező kommentje:

Vagy ha valaki letudná írni nekem annak mégjobban örülnék ... mert ezekkel az igeidőkkel nem vagyok tisztában!

(Még ma kellene de nincs időm szótárazni )

(kb olyan kellene hogy szellemet látok a barátommal egy elhagyott házban(vagy csak én) ő ezt nem hiszi ... rejtélyes zajok ,fények stb )

És a vége: Még mindig rejtély számomra!

2012. nov. 21. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Legalább magyarul fogalmazd meg, és próbáld meg lefordítani, amit tudsz. Akkor lehet segíteni, de így nehéz.
2012. nov. 21. 16:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Egy napon az erdőben sétáltam egy barátommal.

Furcsa hangokat hallottam .Meg is kérdeztem tőle hogy mik ezek.De ő nem hallott semmit! Aztán csak mentünk tovább mert már így is késésben voltunk .Kis idő múlva már el is felejtettem a történteket.De már közel a kövesúthoz egyszercsak valami villanást láttam és a temetőben ébredtem.

Mikor felkeltem és szétnéztem a hátamon végigfutott a félelem,minden síron az én nevem állt!A barátomat 2órás keresés után sem találtam meg!Mikor már teljesen feladtam a keresést elidultam valamerre hogy hazataláljak!De olyan sötét volt hogy nem láttam szinte semmit és beleestem az egyik koporsóba!A következő emlékem hogy otthon az ágyamban ébredek és egy héttel a fent leírt események elötti dátum van!Nem mertem senkitőlsem megkérdezni hogy történt-e valami mert félten hogy bolondnak hisznek!

Azóta is rejtély számomra hogy mi történt !

2012. nov. 21. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Rendhagyó múlt idők:

[link]

Amúgy:

Sétált - walked

Hallott - heard (rendhagyó listában)

Kérdezett - asked

Ment - went

Felejt - forgot

Ébredt - woke

a hátamon végigfutott a borzongás(!) - a shiver went down my back

Talált - found

Feladott - gave up

Elindult - started

hogy hazataláljak - to find way home

beleesett - fell

és egy héttel a fent leírt események elötti dátum van - the date is one weak earlier than the affair, written above (??)

Nem mertem senkitől sem megkérdezni - I was affraid to ask anyone

bolondnak hisznek - they reckon me as crazy

stb.

2012. nov. 21. 17:10
 5/8 A kérdező kommentje:

De nincs időm megcsinálni ez nekem kb 1-1,5 órás munka!

Most indulok ...(eddig öltözködtek stb) és kb 11 éjfél körül érek haza! örülök ha reggel amikor felkelek letudom másolni nemhogy még megírni...

2012. nov. 21. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:

One day I was walking in the woods with a friend.

Strange sounds heard. I asked him what he did not hear anything ezek.De! Then we went on just as we were already running late. After a while I forgot about the történteket.De nearly a rocky road, and suddenly I saw something flash in the cemetery, I woke up.

When I woke up and I looked on my back ran in fear, every grave my name was! A friend of mine 2órás after searching I could not find it! When I completely gave up the search elidultam somewhere to hazataláljak! But it was so dark I could not see hardly anything, and I fell into one of coffin: The next memory I wake up in my bed at home and one week before the date of the events described above is! senkitőlsem I did not dare to ask whether there has been a fool to believe anything because I was afraid!

Is still a mystery to me what happened!

ird at a webforditast normalisan. Ha nem is tudsz ugy angolul ebbol mar at kell tudnod alakitani helyesre 5perc alatt.

2012. nov. 21. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:

One day I was walking with one of my friends in the forest. Suddenly I heard bizarre sounds. I asked my friend what they were but he didn't heard a thing. Then we were going on as we were already late. After a while I fordet the happenings but near the rocky road I suddenly saw a flash and then I find myself awake in a cemetery. I got up and looked around. I was seized by fear seeing that there was my name on all the graves.

I didn't find my friend even after two hours long searching. I gave it up and I was looking my way home. It was so dark that I couldn't see a thing and I fall into one of the cascets. My nextmemory was waking up in my bed at home and the calendar showed the previous week before the happenings. I didn't dare ask anybody about it, afraid to be beleived a fool.

It is still a mistery to me what happened.

2012. nov. 22. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:

One day I was walking with a friend in a forest. Suddenly I heard strange sounds from behind the foliage. I asked him what they could be but he didn't hear anything, he said. Then, we moved on as we were already getting late. After a while, I could not follow what was going on, but near a rocky road I suddenly saw a flash of light and then I found myself in a cemetery. I stood up and looked around. I was seized by fear seeing that there was my name carved on every tomb.

I couldn't find my friend, even after a two hours' search. I gave it up and took my way home. It was so dark that I couldn't see a thing, and I fell into one of the caskets. My next piece of memory was to wake up in my bed at home and the calendar showed the previous week, before all what had happened. I didn't dare to ask anybody about it, as I was afraid to be taken for a fool.

It is still a mystery what had happened.

2012. nov. 23. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!