Hogy kezdjek neki a japán nyelvnek? Tudnátok küldeni gyakorló feladatokat?
A gyakorló lapok alatt netes oldalakat értesz ahol lehet tanulni japánt?Olyan tudok küldeni.
Küldtem online nyelvtanfolyamot is(valamelyikért kell fizeni,de az ajándékba sztem ugyanúgy jó) és oldalt is ahonnan egyedül lehet.
Remélem megfelel.. :P
Amúgy remek ötlet ajándéknak :D
Nem tudom, mennyire aktuális még a kérdés, de azért írok :)
Elég bonyolult a japán írásjeleket csak úgy összeszedni és nyersanyagként megtanulni, mert elég sok von belőlük. Eleve, három írásrendszer működik ebben a nyelvben, a hiragana, a katakana, és a kanji. Ez utóbbi pedig több ezer (!) írásjelet foglal magába. Na meg a nővéred nem is megy sokra az írásjelek ismereteivel, ha nincs mögötte megfelelő tudás, azaz hogy a japán nyelv alapjait nem sajátította el. Ennek a nyelvnek a szerkezete minden más európai nyelvtől távol áll, így nem egyszerű ráérezni a japánra, főleg ha az ember magyar. Ég és föld a kettő. Szóval szerintem a nővérednek nemcsak az írásjelek, hanem maga a japán nyelv elsajátítása lenne jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!