Milyen nyelvet érdemes tanulni angol mellé, második nyelvnek?
Figyelt kérdés
Német, francia, spanyol, olasz, orosz? Esetleg kínai vagy japán?2012. nov. 17. 17:14
3/9 anonim válasza:
Szerintem ezek közül mindegy melyiket tanulod, amelyik tetszik. A német ugyan a fontosabb nyelv, de ha neked a francia tetszik akkor tanuld azt. Én ezek közül vagy oroszt vagy franciát tanulnék, de azért mert alapból ez a két nyelv nagyon tetszik nekem.:)
4/9 anonim válasza:
Spanyol a turizmusban hasznos, kínai az pedig akkor, ha olyan céghez szeretnél menni, ahol jó, ha tud valaki kínaiul. Állítólag ez utóbbi most kezd hasznos nyelv lenni.
5/9 A kérdező kommentje:
Most leszek gimis. Angolból középfokúm van. És azt mondják hogy az angollal németországban mindenhol megértenek, és csak akkor kell tanulni ha muszáj. Amerikában mit érdemes az angol mellett? Spanyol? Amerika melyik országgal van szoros gazdasági kapcsolatban.
2012. nov. 17. 18:26
6/9 anonim válasza:
Amerikában a diákoknak a spanyol és a francia a választható nyelv, tehát én azok közül választanék. De még a kínai sem lenne egy rossz választás, elméletileg nagy respected van, ha kínaiul tudsz társalogni, meg ügyeket intézni.
7/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a kínait csak kevés helyen oktatják.
2012. nov. 17. 18:41
8/9 anonim válasza:
Nos, akkor döntsd el, hogy mit szeretnél tanulni. Könnyű nyelvet, vagy nehezet? Ha könnyűt, akkor a spanyolt válaszd, ha nehezet szeretnél akkor a franciát.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Egyéb nyelvek és vélemények.
2012. nov. 17. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!