Hol találok külföldi (német) levelezőpartnert?
Nyelvtanulás fejlesztése miatt kellene. Nagyon sokat segítene, ha leírnátok. Chatet már próbáltam de egyszerűen nekem az nemjó. E-mail-re gondoltam, de semmit nem találok a google-ban. Már beírtam ide is a keresőbe, megnééztem mindet, de nemtudom használni:(
Segítsetek kérlek.
interpals.net
én ezen az oldalon levelezgettem külföldiekkel :)
első vagyok :)
ha betölti az oldalt, akkot ott van egy olyan, hogy "Sign up for Free!" arra rákattintasz, majd kitöltöd amit bedob...kapsz egy e-mailt, ott megerősíted a regisztrációdat, és kész is vagy :)
ha belépsz, akkor ott lesz olyan, hogy "your proflie- edit " ott tudsz magadról még több dolgot beállítani és írni magadról :) betudod azt is állítani, hogy milyen nyelven szeretnél beszélgetni meg ilyenek :)
embert pedig ott tudsz találni, hogy rákattintasz arra, hogy online :) ott azokat látod, akik épp fent vannak az oldalon...de ne aggódj nem nehéz kezlni az oldalt, én is hamar belejöttem! :)
jó levelezgetést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!